Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Τηλεσυνέλευση Κυριακή 4 Απριλίου 2021 στις 10:00

Αγαπητοί γονείς,

Ελπίζουμε να είστε όλοι καλά.

 

Όπως σας έχουμε ήδη γνωστοποιήσει (επικοινωνία μας 28.2.2021 και 18.3.21) χρειάζεται να οργανώσουμε την εκλογοαπολογιστική συνέλευση και τις εκλογές για τις θέσεις στα όργανα του Συλλόγου μας. Για το λόγο αυτό ζητούμε όσοι γονείς επιθυμούν να είναι υποψήφιοι και όσοι μπορούν να βοηθήσουν στην οργάνωση των εκλογών (εφορευτική επιτροπή) να το δηλώσουν στο email του συλλόγου μας.

 

Δυστυχώς, η ανταπόκριση συνεχίζει να είναι πολύ μικρή. Έχουν καταγραφεί 6 υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο, 1 για την εξελεγκτική επιτροπή, ενώ 4 γονείς έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να βοηθήσουν στις εκλογές ως μέλη της εφορευτικής επιτροπής.

 

Ωστόσο, πρέπει να επιμείνουμε στην προσπάθεια για να συγκροτηθεί νέο ΔΣ, ώστε να συνεχίσει να υπάρχει ο Σύλλογος Γονέων του Βαρβακείου Λυκείου. Από την εμπειρία μας τα δύο τελευταία χρόνια γνωρίζουμε πόσο ουσιαστικός και αναγκαίος είναι ο ρόλος του Συλλόγου Γονέων στη λειτουργία του σχολείου. 

 

Προκειμένου να συνεχιστεί η προσπάθεια για συμμετοχή στις διαδικασίες συγκρότησης νέου ΔΣ σας καλούμε να το συζητήσουμε σε γενική συνέλευση διαδικτυακά την ερχόμενη Κυριακή 4 Απριλίου 2021, στις 10 το πρωί. Η συμμετοχή όλων μας είναι αναγκαία.


Για να συνδεθείτε αρκεί να πατήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο στην ώρα που έχουμε ορίσει: 


Join from the meeting link

https://varvakeio.my.webex.com/varvakeio.my/j.php?MTID=m413b5c34331e7026fcd5a771f98b923e


Join by meeting number

Meeting number (access code): 152 202 6903

Meeting password: YrCrTKXa229 (97278592 from phones and video systems)


Επαναλαμβάνουμε ότι παρακαλούμε θερμά άμεσα με μήνυμα στο email του συλλόγου μας goneisvarvakiolykeio@gmail.com να δηλώσετε όσοι επιθυμείτε:

 

1. Να βοηθήσετε στην οργάνωση των εκλογών συμμετέχοντας ως Εφορευτική Επιτροπή. Χρειάζονται τουλάχιστον 5 άτομα και ισάριθμοι αναπληρωματικοί. 

 

2. Να δηλώσετε υποψηφιότητα για τις θέσεις που προβλέπονται στα όργανα του Συλλόγου μας.

 

Και συγκεκριμένα:

 

α. Το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από 7 μέλη και έως 7 αναπληρωματικούς.

 

β. Η Εξελεγκτική Επιτροπή έχει έως 3 μέλη.

 

γ. Εκπρόσωπος στην Σχολική Επιτροπή 1 μέλος.

 

δ. Αντιπρόσωποι στην Ένωση Γονέων Φιλοθέης Ψυχικού (εκλέγεται 1 μέλος για κάθε 30 ψήφους). Για να νομιμοποιηθεί η συμμετοχή μας θα πρέπει να ψηφίσουν γονείς που να αντιπροσωπεύουν τουλάχιστον το 1/3 των μαθητών (γονείς περίπου 110 μαθητών).

 

Προσβλέπουμε στη συμμετοχή σας τόσο στη συνέλευση την Κυριακή όσο και σε υποψηφιότητες.