Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 6/2/2022

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

 

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων προσκαλεί τα μέλη του σε Διαδικτυακή Γενική Συνέλευση μέσω Webex, την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 11 πμ έως 1μμ

ΘΕΜΑ : Απολογιστική συνέλευση απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και διενέργεια εκλογών.

Εντός των επόμενων ημερών θα σας αποσταλεί νεότερο E-mail με τον τρόπο διενέργειας της Διαδικτυακής Συνέλευσης και μία εβδομάδα πριν θα λάβετε E-mail με τον σύνδεσμο Webex που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να συμμετέχετε στην Συνέλευση.

Όσοι εκ των μελών δεν έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές υποχρεώσεις τους, δύνανται να το κάνουν είτε με κατάθεση στον λογαριασμό του Συλλόγου, είτε δίνοντας τα χρήματα μέσω του παιδιού τους στον πρόεδρο του 5μελούς του τμήματός τους, γράφοντας απαραίτητα το ονοματεπώνυμο του παιδιού και το Τμήμα του. Η Συνδρομή είναι 10€ είτε έχετε ένα παιδί στο Λύκειο, είτε περισσότερα. Παρακαλούμε όταν κάνετε την κατάθεση στην Τράπεζα να μην χρεώνεται τα έξοδα στον Σύλλογο, στην περίπτωση που ο λογαριασμός σας είναι σε διαφορετική τράπεζα από την Alpha. Για να μην πληρώσετε έξοδα, προτιμήστε τα μετρητά στον πρόεδρο του εκάστοτε πενταμελούς. Για λόγους ελέγχου των οικονομικών από την Εξελεγκτική Επιτροπή, θα ήταν προτιμότερο οι πληρωμές να γίνουν τουλάχιστον 5 ημερολογιακές ημέρες πριν την Γενική Συνέλευση.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 11 πμ έως 1μμ.

Όσοι εκ των Γονέων-Κηδεμόνων επιθυμούν να θέσουν κάποιο διαφορετικό Θέμα προς συζήτηση, παρακαλούμε να το στείλουν στο E-mail του Συλλόγου για να το συμπεριλάβουμε στην Ατζέντα και να συζητηθεί αν απομείνει χρόνος.

Η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των διαδικασιών.

Το ΔΣ του ΣΓΚ του Πρότυπου ΓΕΛ Βαρβακείου Σχολής