Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αγαπητοί Γονείς,
Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την Τετάρτη 25/2/2015 ότι η Βαρβάκειος Σχολή, ως ένα από τα πέντε ιστορικά σχολεία της χώρας, θα συνεχίσει να λειτουργεί ως Πρότυπο Σχολείο. Στο πλαίσιο αυτό, η Διοικούσα Επιτροπή Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων (ΔΕΠΠΣ) θα καθορίσει άμεσα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων, τον Σύλλογο Αποφοίτων, τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων τη διαδικασία και τα κριτήρια επιλογής των μαθητών και μαθητριών τους για την προσεχή σχολική χρονιά. Παράλληλα, η ΔΕΠΠΣ θα καλέσει τον Σύλλογο Διδασκόντων και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων σε διάλογο ώστε να προσδιοριστούν τόσο τα κριτήρια αποτίμησης, ποιοτικά και ποσοτικά, των διδακτικών μονάδων, του διδακτικού έργου, της απόδοσης των διδασκόντων, των τρόπων επιλογής τους αλλά και τα κριτήρια επιλογής των μαθητών.
Κατόπιν αυτών σας καλούμε σε

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 6:ΟΟ μ.μ. 
ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 

με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης :
  • Σύντομη ενημέρωση για τα πεπραγμένα του Συλλόγου έως σήμερα. (Συνεργασία με το Σχολείο και το Βαρβάκειο Ίδρυμα, συναντήσεις με τον Σχολικό Σύμβουλο Παιδαγωγικής Ευθύνης, τον Δήμαρχο Φιλοθέης Ψυχικού, το 15μελές Μαθητικό Συμβούλιο, τον Σύλλογο Γονέων Βαρβακείου Γυμνασίου, την Ένωση Γονέων ). 
  • Συζήτηση και αποφάσεις του Σώματος σχετικά με 
    • Τη λειτουργία της Βαρβακείου Σχολής ως Πρότυπο Σχολείο. 
    • Τη παρουσία εκπροσώπων μας στην Ένωση Γονέων και την Σχολική Κοινότητα.

Η παρουσία όλων μας είναι αναγκαία.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, ορίζεται ως νέα ημερομηνία η Κυριακή 15/3/2015, ώρα 6:00μ.μ. Σε νέα περίπτωση μη απαρτίας, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα γίνει την Κυριακή 22/3/2015, ώρα 6:00μ.μ. με όσα μέλη παραστούν.

Με εκτίμηση
Για το ΔΣ