Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Διαδικτυακή συζήτηση για τους γονείς της Πρώτης Λυκείου - Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί.

 Αγαπητοί γονείς,

Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε λόγω της πανδημίας δεν επιτρέπουν τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης. Γι’ αυτό και καλούμε όλους τους γονείς της Πρώτης τάξης αρχικά και στη συνέχεια της Δευτέρας και της Τρίτης να συμμετέχουν σε διαδικτυακή συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν τη σχολική κοινότητα του Βαρβακείου Λυκείου. 


Αναλυτική ατζέντα της συζήτησης θα υπάρξει στη συνέχεια. Θα συζητηθούν όλα τα ανοιχτά ζητήματα του σχολείου και το κτιριακό  Αν κάποιος έχει να προτείνει – θέσει κάποιο ζήτημα θα παρακαλούσαμε να το κάνει με επικοινωνία του με το ΔΣ.  


Η διαδικτυακή συζήτηση για τους γονείς της πρώτης τάξης θα γίνει την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Cisco Webex χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που σας έχει σταλεί μέσω email.


Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα για τη συμμετοχή σας στη διαδικτυακή συζήτηση στο email του Συλλόγου για την καλύτερη οργάνωσή της. Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη δεδομένης της ανάγκης να συζητηθούν τα προβλήματα, αλλά και να οργανωθούν οι εκλογές για το νέο ΔΣ του Συλλόγου καθώς η θητεία του σημερινού λήγει.


Επίσης θα παρακαλούσαμε για το εξής: Λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν δεν έχουμε καταφέρει να έχουμε στη διάθεσή μας όλες τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των γονέων της Πρώτης Λυκείου. Θα θέλαμε να επικοινωνήσετε με τους γονείς που γνωρίζετε και να τους μεταβιβάσετε την παράκλησή μας να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο (αν δεν το έχουν ήδη κάνει) για να μας δώσουν ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας και φυσικά να ενημερωθούν και να συμμετέχουν στη διαδικτυακή συζήτηση.